Alquiler de trasteros en Lleida

Trasteros en Lleida

Trastis Lleida Centro

Calle Sant Joan 26, Rubí.
Zona del centro de Rubí

Un centro a Lleida al al lado de tu casa

Disponemos de un centro de alquiler de trasteros en Lleida. Todos nuestros centros tienen ubicaciones urbanas céntricas para que tengas tus cosas siempre a mano y no tengas que desplazarte en vehículo a las afueras de la ciudad.

Si quieres alquilar trasteros en el centro de de Lleida disponemos del Centre Lleida – Centro 

Característiques de trasters a Lleida

Acceso
24 horas

Ubicación
céntrica

Videovigilancia

De 1 m2
a 8 m2

El tiempo que necesites

Contractación
online

Contacta amb nosaltres

Visita ahora los trasteros de muestra

Visita los trasteros de muestra cualquier día cuando más te convenga. Te mandaremos por email instantáneamente un código de acceso provisional para que puedas acceder al centro cuando más te convenga y visitar trasteros de muestra de diferentes tamaños. Así te podrás hacer una idea del que más se adapta a ti.

¿Per què llogar amb nosaltres?

Tots els nostres centres estan situats al centre urbà a zones de fàcil accés. Volem que tinguis un centre mol a prop de casa teva i t'hi puguis desplaçar caminant. Els nostres centres són moderns, amplis i lluminosos i disposen de mesures de detecció d'incendis i gravació amb càmeres de seguretat. S'hi pot accedir les 24 hores del dia.

¿Quants centres de Trastis hi ha a Lleida?

Disposem de 2 trasters urbans Trastis a Rubí: Zona centre i Zona mercat. Tots ells disposen de fàcil accés i estan situats dins del nucli urbà perquè hi puguis arribar caminant.

¿Quines mides tenen els trasters en lloguer a Rubí?

A Trastis disposem de trasters de 1 m2 fins a 12 m2. Per saber que t'hi cap a cada mida pots consultar la nostra guia de mides de trasters. Tenim mides que et permeten guardar des d'una maleta fins a un pis sencer.

Com llogar un traster

Si vols llogar uns trasters a Rubí posa't en contacte amb nosaltres i t'orientarem sobre la mida de trasters que més s'adapta a les teves necessitats. També t'indicarem sobre la ubicació més propera a casa teva.

Tant si vols el traster per uns dies, mesos o anys, per llogar un traster només necessitarem el teu DNI i un número de compte corrent per fer-te la domiciliació.

Sobre Rubí

Situada al Vallès Occidental entre Sant Cugat, Terrassa, Castellbisbal i Sant Quirze i està situat en un dels principals nusos de comunicacions de Catalunya. Hi arriben dues línies del ferrocarril: Línea Barcelona - Valles dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i la Línia Castellbisbal/el Papiol-Mollet d'Adif, operat per Rodalies de Catalunya.

Rubí es una ciutat compacta amb prop de 80.000 habitants. Per població es la quarta ciutat del Vallès Occidental.