Lloguer de trasters a Lleida Cappont

Pròxima Obertura

Lleida Cappont

A la zona Cappont de Lleida disposem de lloger de trasters de totes les mides i preus.

Instal·lacions del 2024, amb molta il·luminació i amb multitud de trasters de diferents mides per a totes les necessitats. Tracte professional. Un lloc on deixar les teves coses sense preocupacions.

A Trastis t’oferim trasters cèntrics amb un alt nivell d’atenció a client, màxima seguretat i neteja.

Característiques de traster a Lleida Centre

Accés
24 hores

Ubicació
cèntrica

Videogravació

De 1 m2
a 8 m2

El temps
que necessitis

Contractació
online

Mides disponibles

Al nostre centre de Lloguer de Trasters  Lleida Centre disposen de formats Minibox de 1  m³ fins a 3 m³ i Box d’1  m² fins a 9 m².

Els Minibox tenen 1 m d’alt. Són més els nostres trasters més econòmics. Acostumen a estar als nivells superiors i són ideals per guardar objectes de poca alçada com ara maletes, capses amb roba de temporada, esquis, etc.

Els Box tenen de 2 a 2,5 m d’alt. Són ideals per guardar els trastos més voluminosos que no et caben a casa des d’una bicicleta fins al contingut d’un pis sencer.

Si encara no tens clar quina mida necessites consulta la nostra guia de mides.

Ubicació

Direcció

Av. Garrigues 17
25001 Lleida

Com arribar

Contactar

93 604 08 61
Contactar

Visita ara els trasters de mostra

Visita els trasters qualsevol dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així et podràs fer una idea del que més s’adapta a tu.

¿Per què llogar amb nosaltres?

Tots els nostres centres estan situats al centre urbà a zones de fàcil accés. Volem que tinguis un centre mol a prop de casa teva i t’hi puguis desplaçar caminant. Els nostres centres són moderns, amplis i lluminosos i disposen de mesures de detecció d’incendis i gravació amb càmeres de seguretat. S’hi pot accedir les 24 hores del dia.

¿Quants centres de Trastis hi ha a Lleida?

Disposem de 1 trasters urbà de Trastis a Rubí: Zona cappont. Disposa de fàcil accés i està situat dins del nucli urbà perquè hi puguis arribar caminant.

¿Quines mides tenen els trasters en lloguer a Lleida?

A Trastis disposem de trasters de 1 m2 fins a 12 m2. Per saber que t’hi cap a cada mida pots consultar la nostra guia de mides de trasters. Tenim mides que et permeten guardar des d’una maleta fins a un pis sencer.

Com llogar un traster

Si vols llogar uns trasters a Lleida posa’t en contacte amb nosaltres i t’orientarem sobre la mida de trasters que més s’adapta a les teves necessitats. També t’indicarem sobre la ubicació més propera a casa teva.

Tant si vols el traster per uns dies, mesos o anys, per llogar un traster només necessitarem el teu DNI i un número de compte corrent per fer-te la domiciliació.

Sobre Lleida Cappont

Situada a la comarca de Lleida, entre les localitats de Mollerussa, Les Borges Blanques, Bellpuig i Tàrrega, Lleida és un important centre de comunicacions a Catalunya. És punt de trobada de dues línies ferroviàries: la Línia Barcelona – Valles de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Línia Mollerussa/Tàrrega-Lleida operada per Adif, en servei de Rodalies de Catalunya.

Lleida és una ciutat compacta amb aproximadament 140.000 habitants, posicionant-se com la sisena ciutat més poblada de Catalunya.

Cappont és un barri de la ciutat de Lleida, al marge esquerre del riu Segre.