Lloguer de trasters a Rubí – 3 Centres Urbans

Els nostres trasters

Rubi Balaguer

Trasters Rubí Mercat

Carrer Victor Balaguer 35.
Zona Mercat Municipal de Rubí – Escola Maristes

esglesia rubi 1

Trasters Rubí Centre

Carrer Sant Joan 26, Rubí.
Zona del centre de Rubí

Trastis Sant Jaume

Trasters Rubí Sant Jaume

Carrer Montserrat 10, Rubí
Zona carrer Sant Jaume

Tres centres a Rubí al costat de casa teva

Disposem de dos centres de lloguer de trasters a Rubí. Tots els nostres centres tenen ubicacions urbanes cèntriques perquè tinguis les teves coses sempre a mà i no t’hagis de desplaçar amb vehicle als afores de la ciutat.

Si vols lloguer de trasters al centre de Rubí disposem del Centre Rubí – Centre.

Si busques lloguer de trasters a Rubí zona mercat, maristes, escola Ribas  disposem del Centre Rubí – Mercat.

Característiques de trasters a Rubí

Accés
24 hores

Ubicació
céntrica

Videovigilància

De 1 m2
a 8 m2

El temps
que necessitis

Contractació
online

Contacta amb nosaltres

Visita ara els trasters de mostra

Visita els trasters qualsevol dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així et podràs fer una idea del que més s’adapta a tu.

¿Per què llogar amb nosaltres?

Tots els nostres centres estan situats al centre urbà a zones de fàcil accés. Volem que tinguis un centre mol a prop de casa teva i t'hi puguis desplaçar caminant. Els nostres centres són moderns, amplis i lluminosos i disposen de mesures de detecció d'incendis i gravació amb càmeres de seguretat. S'hi pot accedir les 24 hores del dia.

¿Quants centres de Trastis hi ha a Rubí?

Disposem de 2 trasters urbans Trastis a Rubí: Zona centre i Zona mercat. Tots ells disposen de fàcil accés i estan situats dins del nucli urbà perquè hi puguis arribar caminant.

¿Quines mides tenen els trasters en lloguer a Rubí?

A Trastis disposem de trasters de 1 m2 fins a 12 m2. Per saber que t'hi cap a cada mida pots consultar la nostra guia de mides de trasters. Tenim mides que et permeten guardar des d'una maleta fins a un pis sencer.

Com llogar un traster

Si vols llogar uns trasters a Rubí posa't en contacte amb nosaltres i t'orientarem sobre la mida de trasters que més s'adapta a les teves necessitats. També t'indicarem sobre la ubicació més propera a casa teva.

Tant si vols el traster per uns dies, mesos o anys, per llogar un traster només necessitarem el teu DNI i un número de compte corrent per fer-te la domiciliació.

Sobre Rubí

Situada al Vallès Occidental entre Sant Cugat, Terrassa, Castellbisbal i Sant Quirze i està situat en un dels principals nusos de comunicacions de Catalunya. Hi arriben dues línies del ferrocarril: Línea Barcelona - Valles dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i la Línia Castellbisbal/el Papiol-Mollet d'Adif, operat per Rodalies de Catalunya.

Rubí es una ciutat compacta amb prop de 80.000 habitants. Per població es la quarta ciutat del Vallès Occidental.