Lloguer de trasters a Rubí

Els nostres trasters

Rubi Mercat Maristes

Trasters Rubí Mercat

Carrer Victor Balaguer 35.
Zona Mercat Municipal de Rubí – Escola Maristes

esglesia rubi 1

Trasters Rubí Centre

Carrer Sant Joan 26, Rubí.
Zona del centre de Rubí

Trastis Sant Jaume

Trasters Rubí Sant Jaume

Carrer Montserrat 10, Rubí
Zona carrer Sant Jaume

Tres centres a Rubí al costat de casa teva

Disposem de dos centres de lloguer de trasters a Rubí. Tots els nostres centres tenen ubicacions urbanes cèntriques perquè tinguis les teves coses sempre a mà i no t’hagis de desplaçar amb vehicle als afores de la ciutat.

Si vols lloguer de trasters al centre de Rubí disposem del Centre Rubí – Centre.

Si busques lloguer de trasters a Rubí zona mercat, maristes, escola Ribas  disposem del Centre Rubí – Mercat.

Característiques de trasters a Rubí

Accés
24 hores

Ubicació
céntrica

Videovigilància

De 1 m2
a 8 m2

El temps
que necessitis

Contractació
online

Contacta amb nosaltres

Visita els trasters de mostra les 24 hores

Visita els trasters les 24 hores del dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així et podràs fer una idea del que et convé més.

¿Per què llogar amb nosaltres?

Tots els nostres centres estan situats al centre urbà a zones de fàcil accés. Volem que tinguis un centre mol a prop de casa teva i t'hi puguis desplaçar caminant. Els nostres centres són moderns, amplis i lluminosos i disposen de mesures de detecció d'incendis i gravació amb càmeres de seguretat. S'hi pot accedir les 24 hores del dia.

¿Quants centres de Trastis hi ha a Rubí?

Disposem de 2 trasters urbans Trastis a Rubí: Zona centre i Zona mercat. Tots ells disposen de fàcil accés i estan situats dins del nucli urbà perquè hi puguis arribar caminant.

¿Quines mides tenen els trasters en lloguer a Rubí?

A Trastis disposem de trasters de 1 m2 fins a 12 m2. Per saber que t'hi cap a cada mida pots consultar la nostra guia de mides de trasters. Tenim mides que et permeten guardar des d'una maleta fins a un pis sencer.

Com llogar un traster

Si vols llogar uns trasters a Rubí posa't en contacte amb nosaltres i t'orientarem sobre la mida de trasters que més s'adapta a les teves necessitats. També t'indicarem sobre la ubicació més propera a casa teva.

Tant si vols el traster per uns dies, mesos o anys, per llogar un traster només necessitarem el teu DNI i un número de compte corrent per fer-te la domiciliació.

Sobre Rubí

Situada al Vallès Occidental entre Sant Cugat, Terrassa, Castellbisbal i Sant Quirze i està situat en un dels principals nusos de comunicacions de Catalunya. Hi arriben dues línies del ferrocarril: Línea Barcelona - Valles dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i la Línia Castellbisbal/el Papiol-Mollet d'Adif, operat per Rodalies de Catalunya.

Rubí es una ciutat compacta amb prop de 80.000 habitants. Per població es la quarta ciutat del Vallès Occidental.