FAQ


Quines mides tenen els trasters?

Els nostres trasters tenen dues alçades diferents.

Minibox: Són els nostres trasters més petits i econòmics. Acostumen a estar als nivells superiors. Tenen 1 metre  d’alçada amb mides que van d’1 m³ fins a 3 m³. Són idonis per guardar maletes, caixes mitjanes, neumàtics… i els més profunds fins i tot per cofres de cotxe, esquis, pals de golf…

Box: Són els nostres trasters estàndards i estan al nivell del passadís. Tenen entre 2,2 metres i 3 metres d’alçada i tenen mides que van desde 1 m² fins a més de 14 m². Són ideals per guardar els trastos que no et caben a casa: desde una bicicleta o el cotxet del nen fins al contingut d’un pis sencer.

Consulta la nostra guia de mides per més informació

Tornar


Si la mida escollida no em va bé, després es pot canviar de traster?

Sí, sempre que es vulgui i sense penalització.

Tornar


Puc visitar els trasters?

Estarem encantats de rebre’t als nostres centres Trastis  perquè puguis coneixer millor les nostres instal·lacions i els sistemes de seguretat.

A més, podem assessorar-te sobre quina mida de traster o magatzem s’ajusta millor a les teves necessitats d’espai.

Per concertar la teva visita al teu centre més proper pots posar-te en contacte amb nosaltres visitant aquest enllaç

Tornar


Com reservar?

Pots reservar el teu traster per telèfon o per internet fins a 14 dies abans de l’entrada. No es pot reservar directament al centre perquè no hi ha oficina d’atenció al públic al centre.

Per concertar la teva visita al teu centre més proper pots posar-te en contacte amb nosaltres visitant aquest enllaç.

Per reservar el traster hauràs de pagar el cost d’una mensualitat amb targeta bancària.

Si ets un particular, pots anul·lar la reserva del traster sense cap cost en un termini màxim de 14 dies des de la formalització de la reserva, i sempre que no hagis pres possessió del teu traster. Si passat el termini de 14 dies per exercir el teu dret de desistiment decideixes cancel·lar la teva reserva, se’t cobrarà el mes de lloguer.

Si ets un professional si cancel·les la reserva se’t cobrarà el mes de lloguer si decideixes cancel·lar la teva reserva.

Tornar


Com contractar?

Per contractar un traster et pots posar en contacte amb nosaltres. Una vegada ens haguem posat en contacte et demanarem la informació necessària per contractar. Hauràs de saber:

 • Quin centre vols contractar
 • La mida del traster
 • Quina duració (mes a mes o prepagament 1 any)
 • Import que vols assegurar
 • Si vols llogar estanteries (recorda que no pots penjar coses ni fer forats a la paret, sostre o terra).
 • Si vols comprar candaus per tancar el traster

Per formalitzar la reserva necessitarem que ens facilitis les teves dades personals i les dades de la teva targeta bancària i el compte a on domiciliar els rebuts.

Un cop feta la reserva, t’enviarem un correu electrònic de confirmació en el qual inclourem les condicions generals i particulars del teu contracte.

Només hauràs d’acceptar aquestes condicions online, fer el pagament de la reserva i enviar-nos la documentació sol·licitada: una còpia de el document d’identitat del contractant o representant de l’empresa que contracta el magatzem o traster.

Si no tens email, ens pots facilitar el d’un familiar proper. Si no ens pots proporcionar un email no podràs llogar un traster amb nosaltres.

Tornar


Duració mínima del contracte

La durada serà segons el pla que hagis contractat:

 • Pla Mensual: 1 mes
 • Pla  Anual: 1 any

La duració inicial mínim es d’1 mes o un any, segons hagis contractat. El pots fer servir menys temps del contractat, però se’t cobrarà el període contractat sencer.

El contracte es prorrogarà tàcitament pels mateixos períodes que hagis contractat,  comptats a partir del dia 1 de cada mes, llevat que ens avisis amb 15 dies de preavís que vols canviar la durada d’aquest o bé o desitges deixar el traster.

Tornar


Com finalitzar el contracte i deixar el traster?

Si tens tarifa Mensual ho hauràs de comunicar 15 dies abans del final de mes al següent enllaç

Si tens tarifa Prepagament Anual ho hauràs de comunicar 15 dies abans del final del període anual.

En qualsevol cas, ho hauràs de comunicar per email al teu centre i t’enviarem el document de rescissió que ens hauràs de retornar signat.

Abans de finalitzar el periode hauràs de retirar tots els béns i deixar-lo en net i en òptimes condicions.

En cas que hi deixis béns, es considerarà que renuncies al teu dret de propietat sobre ells i es consideraran abandonats.

Se’t podran aplicar despeses per retirar els béns i/o per netejar el traster.

Tornar


Per a què serveix la fiança?

El dipòsit serveix en garantia de compliment de les obligacions assumides pel client, especialment les de caràcter pecuniari i les relatives a la bona conservació i neteja, així com dels desperfectes i brutícia que causi a les zones comunes.

Tornar


Com i quan es retorna la fiança?

El dipòsit serà restituït al client, prèvia verificació de l’estat del traster i sempre que estigui al corrent de pagament, mitjançant transferència bancària en els 30 dies naturals següents a la signatura del document de resolució del contracte.

És important que el deixis net i lliure de béns per tal que et puguem tornar el dipòsit

A l’import de la fiança se li restarà les despeses de gestió administrativa.

Tornar


Quin és l’horari d’accés als trasters?

24 h al dia 365 dies l’any.

Tornar


Com s’accedeix al trasters?

S’accedeix per la porta de vehicles (si n’hi ha) o peatonal introduint el seu codi d’accés. En la porta de cada traster, cada client s’hi posa el seu candau.

Tornar


Quines dimensions tenen les portes dels trasters?

Les portes d’accés als trasters tenen una amplada de 0,8m fins a 1,2m.

Tornar


Els trasters tenen assegurança?

El centre disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i del contingut dels trasters. En el preu del lloguer està inclòs una assegurança pels béns dipositats en el traster de 1.000€ per traster.  Si el valor dels béns dipositats supera aquest valor, hauràs de pagar un suplement.

Valor Assegurat finsSuplement
2.000 €1 €
3.000 €2 €
4.000 €3 €
5.000 €4 €
6.000 €5 €
7.000 €6 €
8.000 €7 €
9.000 €8 €
10.000 €9 €

Contacteu amb nosaltres si voleu ampliar el valor assegurat

Tornar


S’hi poden posar estanteries, penjar coses o fer forats?

No pots posar estanteries, ni penjar coses, ni fer forats a la paret, sostre o terra.

Hi pots posar estanteries, però han de ser del tipus que s’aguanten de peu dret soles, doncs no pots fer forats a les parets.

Disposem d’estanteries en lloguer.

Tornar


S’hi pot tenir suministre elèctric?

Els trasters no disposen de suministre elèctric però si ho desitges ho pots contractar a part. Posa’t en contacte amb el nostre centre per contractar-lo.

Tornar


Com es tanca el meu traster?

L’accés al teu traster és privat i el podràs tancar amb un candau, que el podràs portar o comprar-lo a les nostres instal·lacions.

Tornar


Què s’hi pot guardar?

Queda prohibit l’emmagatzematge de tots aquells béns que en general, puguin posar en perill la salut o la seguretat de persones o coses, entre els quals es troben:

 • Béns de comerç prohibits per les lleis i reglaments (gèneres estancats, béns robats o provinents de qualsevol acte il·lícit contra la propietat privada)
 • Armes de foc
 • Productes químics, gasos, explosius, tòxics, inflamables o olorosos com ara com el gas, pintura, gasolina, olis o dissolvents de neteja.
 • Animals o plantes, siguin vius o morts
 • En general qualsevol producte perible o semiperibles amb data de caducitat inferior a 6 mesos.
 • Béns d’alt valor, com ara joies, diners, pedres precioses, títols-valors, accions o obligacions, col·leccions filatèliques, objectes d’art cotitzats en el mercat artístic, objectes de valor incalculable o altres d’anàloga consideració, entre d’altres.

Tornar


Què s’hi pot fer?

Pots passar tot el temps que vulguis al teu traster o magatzem, carregant, descarregant, manipulant, preparant o organitzant els teus béns.

Ara bé queda prohibida la utilització del traster, sigui de forma permanent, ocasional o puntual, entre d’altres:

 • Com a habitatge o residència
 • Com domicili social o fiscal
 • Com a domicili a efectes de notificacions. Es refusarà la recepció de qualsevol comunicació o correspondència dirigida a client.
 • Com a espai per dormir
 • Com a espai per treballar
 • Com espai per fer soroll
 • Com espai per generar pols

Tornar


Què fer en cas d’emergència o problemes tècnics?

 • Respira profundamente para tranquilizarte un poco.
 • Llama al 112.
 • Dile al operador que se trata de una emergencia.
 • Dale tu nombre e infórmale desde dónde estás llamando (la dirección exacta).
 • Explícale lo que ha ocurrido y cuántas personas están heridas. (El operador necesitará toda la información que le puedas facilitar, o sea que dale tantos detalles como puedas.)
 • Sigue atentamente todas las instrucciones que te dé el operador.
 • No cuelgues y sigue conectado hasta que el operador te diga que ya puedes colgar.

Tornar


Quan em tornen la fiança?

Verificarem l’estat del teu traster en els dies següents al seu alliberament i a la rescissió del teu contracte. Un cop hàgim comprovat que el traster es troba en perfecte estat, et tornarem la teva fiança. La fiança se’t retornarà en un termini màxim de 20 dies.

Tornar