Lloguer de trasters a Sant Joan Despí Centre

Pròxima Obertura

Sant Joan Despi Centre can negre

A la zona del centre de Sant Joan Despí disposem de lloguer de trasters de totes les mides i preus.

Instal·lacions inaugurades en 2024, amb molta il·luminació i amb multitud de trasters de diferents mides per a totes les necessitats. Situat davant de la parada Bon Viatge del Tram.

A Trastis t’oferim trasters cèntrics amb un alt nivell d’atenció a client, màxima seguretat i neteja.

Característiques de traster a Sant Joan Despí Centre

Accés
24 hores

Ubicació
cèntrica

Videogravació

De 1 m2
a 8 m2

El temps
que necessitis

Contractació
online

Mides disponibles

Al nostre centre de Lloguer de Trasters a Sant Joan Despí Centre disposen de formats Minibox de 1  m³ fins a 3 m³ i Box d’1  m² fins a 9 m².

Els Minibox tenen 1 m d’alt. Són més els nostres trasters més econòmics. Acostumen a estar als nivells superiors i són ideals per guardar objectes de poca alçada com ara maletes, capses amb roba de temporada, esquis, etc.

Els Box tenen de 2 a 2,5 m d’alt. Són ideals per guardar els trastos més voluminosos que no et caben a casa des d’una bicicleta fins al contingut d’un pis sencer.

Si encara no tens clar quina mida necessites consulta la nostra guia de mides.

Ubicació

Direcció

Av. de Barcelona, 25,
08970 Sant Joan Despí
(Barcelona)

Com arribar

Contactar

93 604 08 61
Contactar

Visita ara els trasters de mostra

Visita els trasters qualsevol dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així et podràs fer una idea del que més s’adapta a tu.

¿Per què llogar amb nosaltres?

Tots els nostres centres estan situats al centre urbà a zones de fàcil accés. Volem que tinguis un centre mol a prop de casa teva i t’hi puguis desplaçar caminant. Els nostres centres són moderns, amplis i lluminosos i disposen de mesures de detecció d’incendis i gravació amb càmeres de seguretat. S’hi pot accedir les 24 hores del dia.

¿Quants centres de Trastis hi ha a Sant Joan Despí?

Disposem de 1 trasters de Trastis a Sant Joan Despí: Zona centre. Disposa de fàcil accés i està situats dins del nucli urbà perquè hi puguis arribar caminant.

¿Quines mides tenen els trasters en lloguer a Sant Joan Despí?

A Trastis disposem de trasters de 1 m2 fins a 12 m2. Per saber que t’hi cap a cada mida pots consultar la nostra guia de mides de trasters. Tenim mides que et permeten guardar des d’una maleta fins a un pis sencer.

Com llogar un traster

Si vols llogar uns trasters a Sant Joan Despí posa’t en contacte amb nosaltres i t’orientarem sobre la mida de trasters que més s’adapta a les teves necessitats. També t’indicarem sobre la ubicació més propera a casa teva.

Tant si vols el traster per uns dies, mesos o anys, per llogar un traster només necessitarem el teu DNI i un número de compte corrent per fer-te la domiciliació.

Sobre Sant Joan Despí

Sant Joan Despí es troba al Baix Llobregat, envoltat per Sant Feliu de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern. Aquesta localitat ocupa una posició estratègica com a centre neuràlgic de les comunicacions a Catalunya. És punt d’arribada de dues importants línies de ferrocarril: la Línia Barcelona – Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i la Línia Castellbisbal/El Papiol-Mollet d’Adif, gestionada per Rodalies de Catalunya.

A més, Sant Joan Despí està ben connectat amb el servei de tramvia Tram, que ofereix una alternativa de transport públic eficient i sostenible. Aquest sistema de tramvia uneix la localitat amb altres municipis de la zona, proporcionant una opció addicional per a la mobilitat dels ciutadans.

Sant Joan Despí es una ciutat compacta amb prop de 35.000 habitants situada a l’àrea metropolitana de Barcelona.