Trastis Rubí Centre - Lloguer de Trasters

Lloguer de Trasters al Centre de Rubí

A Trastis t’oferim trasters cèntrics amb un alt nivell d’atenció a client, màxima seguretat i neteja.

Tenim trasters de totes les mides i preus, amb la comoditat d’estar en el centre de Rubí.

Instal·lacions noves, amb molta il·luminació i amb multitud de trasters de diferents mides per a totes les necessitats. Tracte professional. Un lloc on deixar les teves coses sense preocupacions.

Visita els trasters les 24 hores del dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així podràs fer-te una idea del que més et convé.

Mides disponibles

Al nostre centre de Lloguer de Trasters  Rubí Centre disposen de formats Minibox de 1  m³ fins a 3 m³ i Box d’1  m² fins a 9 m².

Els Minibox tenen 1 m d’alt. Són més els nostres trasters més econòmics. Acostumen a estar als nivells superiors i són ideals per guardar objectes de poca alçada com ara maletes, capses amb roba de temporada, esquis, etc.

Els Box tenen de 2 a 2,5 m d’alt. Són ideals per guardar els trastos més voluminosos que no et caben a casa desde una bicicleta fins al contingut d’un pis sencer.

Si encara no tens clar quina mida necessites consulta la nostra guia de mides.

Guia de Mides

Característiques Centre

Accés
24 hores

Ubicació
céntrica

Videovigilància

De 1 m2
a 8 m2

El temps
que necessitis

Contractació
online

Ubicació

Direcció

Carrer Sant Joan 26
08191 Rubí 
(Barcelona)

Com arribar line

Contactar

Telèfon: 936 040 861
Email: rubi@trastis.com line

Visita els trasters de mostra les 24 hores

Visita els trasters les 24 hores del dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així et podràs fer una idea del que et convé més.