Trastis Rubí Mercat - Lloguer de Trasters

Lloguer de Trasters a zona Mercat Rubí

A la zona del mercat de Rubí i de les escoles Ribas i Maristes de Rubí disposem de trasters de totes les mides i preus.

Instal·lacions inaugurades en 2022, amb molta il·luminació i amb multitud de trasters de diferents mides per a totes les necessitats. Tracte professional. Un lloc on deixar les teves coses sense preocupacions.

A Trastis t’oferim trasters cèntrics amb un alt nivell d’atenció a client, màxima seguretat i neteja.

Visita els trasters les 24 hores del dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així podràs fer-te una idea del que més et convé.

Mides disponibles

Al nostre centre de Lloguer de Trasters  Rubí Centre disposen de formats Minibox de 1  m³ fins a 3 m³ i Box d’1  m² fins a 9 m².

Els Minibox tenen 1 m d’alt. Són més els nostres trasters més econòmics. Acostumen a estar als nivells superiors i són ideals per guardar objectes de poca alçada com ara maletes, capses amb roba de temporada, esquis, etc.

Els Box tenen de 2 a 2,5 m d’alt. Són ideals per guardar els trastos més voluminosos que no et caben a casa desde una bicicleta fins al contingut d’un pis sencer.

Si encara no tens clar quina mida necessites consulta la nostra guia de mides.

Guia de Mides

Característiques Centre

Accés
24 hores

Ubicació
céntrica

Videovigilància

De 1 m2
a 8 m2

El temps
que necessitis

Contractació
online

Pàrquing bicis
en box tancat

Càrrega bicicletes

Ubicació

Direcció

Carrer Víctor Balaguer 35
08191 Rubí 
(Barcelona)

Com arribar line

Contactar

Teléfono: 936 040 861

Visita els trasters de mostra les 24 hores

Visita els trasters les 24 hores del dia quan més et convingui. T’enviarem per email a l’instant un codi d’accés provisional perquè puguis accedir al centre i visitar trasters de mostra de diferents mides. Així et podràs fer una idea del que et convé més.