Ok IMG 0513 3 scaled

Inaugurem un nou centre de lloguer trasters a Rubí zona Mercat

·

Aquest passat 30 de maig, Trastis ha inaugurat  el seu segon establiment lloguer trasters  Rubí, al carrer Víctor Balaguer 35,  molt a prop del mercat municipal de Rubí i de les escoles Ribas i Maristes. El nou centre compta amb 300 m² dedicats a l’emmagatzematge de béns.

Els nostres trasters compten amb diferents capacitats i formats perquè cada client pugui escollir el traster segons les seves necessitats. Disposem d’un total de trasters que es classifiquen en Minibox (ideals per guardar maletes, caixes mitjanes, la roba de temporada, pneumàtics … i els més profunds fins i tot per cofres de cotxes, esquís, pals de golf …) i Box (ideals per a guardar des d’una bicicleta o el cotxet del nen fins el contingut d’un pis sencer).

Comptem amb múltiples trasters mida Minibox, talla XS (d’1 a 1,4 m³),  S (d’1,4 a 2 m³), ​​ M (de 2 a 2,4 m³ ) i talla L (de 2,4 a 3 m³). Pel que fa a la mida Box, comptem amb un grapat de  trasters,  talla XS (d’1 a 1,4 m²),  talla S (d’1,5 a 2,4 m²), talla M (de 2 , 5 al 3,9 m²),  talla L (de 4 a 7,9 m²) i  talla XL (més de 12 m²).

Detalle minibox XS alquiler trasteros rubi
Detalle Box XXL alquiler trasteros rubi

Característiques de centre de Rubí Mercat

Una característica a destacar dels nostres trasters és la proximitat que ofereixen als clients. La ubicació que presenten al centre de Rubí fa que sigui molt més fàcil accedir-hi i d’aquesta manera tenir sempre a mà els béns guardats.

A més de proximitat, els nostres trasters ofereixen disponibilitat d’accessos les 24 hores del dia, cada dia de l’any, mitjançant un codi secret i un cadenat de seguretat (posat per l’usuari) per accedir a les instal·lacions. Així mateix, compten amb serveis d’alta gamma pel que fa a la vigilància i la seguretat (control d’accés, videovigilància, etc.).

Clica a l’enllaç si vols saber més sobre el nostre nou centre Trastis per a lloguer de trasters a Rubí mercat.