trasters rubi centre

Inaugurem centre de lloguer trasters al centre de Rubí

·

Aquest passat 15 de juliol, Trastis ha inaugurat un nou establiment de lloguer trasters  Rubí Centre, al carrer Sant Joan. Al districte de Rubí Centre, davant de l’escola infantil Regina Carmeli i prop de la plaça Salvador Allende, el nou centre compta amb 200 m² dedicats a l’emmagatzematge de béns.

Els nostres trasters compten amb diferents capacitats i formats perquè cada client pugui escollir el traster segons les seves necessitats. Disposem d’un total de 98 trasters que es classifiquen en Minibox (ideals per guardar maletes, caixes mitjanes, la roba de temporada, pneumàtics … i els més profunds fins i tot per cofres de cotxes, esquís, pals de golf …) i Box (ideals per a guardar des d’una bicicleta o el cotxet del nen fins el contingut d’un pis sencer).

Comptem amb 47 trasters mida Minibox, dels quals 3 són talla XS (d’1 a 1,4 m³), ​​29 són talla S (d’1,4 a 2 m³), ​​11 són talla M (de 2 a 2,4 m³ ) i 4 són talla L (de 2,4 a 3 m³). Pel que fa a la mida Box, comptem amb 51 trasters, dels quals 13 són talla XS (d’1 a 1,4 m²), 22 són talla S (d’1,5 a 2,4 m²), 12 són talla M (de 2 , 5 al 3,9 m²), 3 són talla L (de 4 a 7,9 m²) i 1 és talla XL (més de 12 m²).

L 2m2cajaok
box XL

Característiques de centre de Rubí

Una característica a destacar dels nostres trasters és la proximitat que ofereixen als clients. La ubicació que presenten al centre de Rubí fa que sigui molt més fàcil accedir-hi i d’aquesta manera tenir sempre a mà els béns guardats.

A més de proximitat, els nostres trasters ofereixen disponibilitat d’accessos les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, mitjançant un codi secret i un cadenat de seguretat (posat per l’usuari) per accedir a les instal·lacions. Així mateix, compten amb serveis d’alta gamma pel que fa a la vigilància i la seguretat (control d’accés, video-vigilància, etc.).

L’impacte del COVID-19

Vam començar els treballs per a l’obertura del nostre centre a finals de l’any 2019, però donades les condicions que hem tingut a causa del Covid 19, hi ha hagut complicacions amb les què no comptàvem: hem tingut les obres aturades durant tot el confinament, restriccions, retards habituals, etcètera, la qual cosa ha dificultat l’avanç de l’obra.

Per sort, hem acabat a temps i ja hem començat amb gran acollida dels veïns de Rubí. Hem reforçat la neteja de les instal·lacions i hem implementat les mesures de seguretat. S’han apropat moltes persones de Rubí centre a la recerca de trasters en lloguer.

trasters rubi centre

Si vols saber més sobre el nostre nou centre Trastis per a lloguer de trasters a Rubí centre, pots consultar-nos aquí.