trastis box XS 1

Com ha de ser el traster ideal

·

Quines han de ser les característiques pel teu traster ideal? Des del nostre punt de vista, per definir el traster ideal hem de tenir en compte la proximitat del centre, la mida del traster, la seguretat i el preu.

Proximitat de centre

Per a nosaltres la proximitat té molt de pes a l’hora de triar un traster. Posem un exemple: és divendres a la nit i has d’anar a un sopar molt important, però, en l’últim moment, te’n adones que les sabates que van amb el conjunt estan amb la roba d’estiu dins del traster. En aquest moment, no busques un traster als afores de la ciutat on tardes 1 hora anar i tornar, sinó que busques un traster que estigui a prop de casa i que sigui fàcil accedir-hi.

El primer centre que vam obrir va ser de trasters en lloguer al centre de Rubí, una població mitjana de la província de Barcelona. Els trasters al centre de la ciutat són molt més fàcils d’accedir que un traster en una zona industrial als afores de la mateixa.

Mida del traster

Un altre aspecte a tenir en compte és la mida del traster. L’important de la mida és saber triar la mesura justa per no pagar de més. Per exemple, si vols guardar un llit dins del traster, en comptes d’utilitzar un traster de 4 metres, utilitza’n un de 2 metres quadrats posant el llit de peu per guanyar espai.

Si vols saber més trucs per organitzar bé el teu espai pots consultar:

Seguretat

Al llogar un traster, una altra característica important és la seguretat que ens ofereix el centre. Al cap i a la fi, és on  guardarem els nostres records, els nostres béns preuats i els nostres objectes personals. Per aquesta raó, hem d’assegurar-nos de que el centre compta amb la seguretat necessària. Quan lloguis un traster, verifica que el centre que esculls protegeix les teves pertinences amb control d’accessos, càmeres amb gravació 24 hores (has d’assegurar-te que aquestes càmeres graven, que el que graben es pot consultar durant diverses setmanes, que es fan còpies de les gravacions i que, en cas de tall de subministrament elèctric, les càmeres disposen d’un sistema que els permeti seguir gravant), detecció d’incendis, etc. Així mateix, assegura’t de que el centre compta amb una assegurança. Per exemple, en el centre Trastis comptem amb una assegurança estàndard de 3.000 € perquè, en l’improbable cas que passés una incidència, la companyia asseguradora t’indemnitzi. En cas de que els teus béns tinguin un valor superior, també pots contractar una cobertura suplementària.

Preu

L’últim aspecte important és el preu. En general els trasters al centre de la ciutat són més cars que els que estan ubicats en polígons industrials. Per exemple, en el centre Trastis la nostra prioritat és que els nostres clients tinguin la màxima proximitat al centre per poder accedir al traster amb la major rapidesa possible.

Llavors, quin tipus de traster he de triar? Per contestar-te aquesta pregunta has de fer-te una pregunta a tu mateix: Cada quant temps accediré al meu traster? Si la teva resposta és sovint, els trasters enmig de la ciutat són ideals per a tu, perquè estàs disposat a pagar una mica més per poder mantenir les teves pertinences a prop. Però si la teva resposta és mai o gairebé mai, no et cal l’aspecte de la proximitat i, per tant, et recomanem que lloguis un traster en un polígon industrial més lluny de casa, ja que serà més barat que un traster enmig de la ciutat.